dimarts, 19 de maig del 2009

Galetes blanc i negre



Avui l'Ascen ha fet 40 anys i amb els de la feina ho hem celebrat amb un dinar al Casino. Jo tenia un repte complicat, fer el pastís!! A l'Ascen no li agraden massa els dolços, així que m'he decidit per fer alguna cosa que sigués impactant, un pastís de 2,40m fet amb 40 galetes i les 40 espelmes, crec que he aconseguit l'objectiu i a l'Ascen li han agradat les galetes, això és fantàstic!!!





Felicitats Ascen!!!!

Com no podia ser d'una altra manera la recepta és del blog la cuina de casa que és d'on trec la majoria de les receptes de reposteria. Gemma, espero que no et sàpiga greu.
Aquestes galetes són fàcils de fer i es divertit fer-les amb els nens.
Amb aquesta recepte surten unes 60 galetes.



Aquestes galetes també les he aprofitat per fer regals, compro una safata bonica, hi poso les galetes, l'embolico amb paper de cel·lofana i hi poso un llaç de ràfia.

Ingredients:

  • 250g de xocolata Nestle postres (o semblant)
  • 55g de mantega
  • 100g de sucre
  • 2 ous
  • 210g de farina
  • 1 culleradeta de llevat Royal
  • 1 pessic de sal
  • 1 culleradeta de vainilla en pols
  • Sucre glaç

Preparació:


  1. Fondre la xocolata i la mantega al microones.
  2. A part, batre els ous amb el sucre fins que quedin banquinosos i doblin el volum.
  3. Barrejar amb la xocolata i la mantega.
  4. Afegir la vainilla, la sal, el llevat i la farina tamisada.
  5. Deixar reposar una hora a la nevera.
  6. Formar boletes i arrebossar-les amb el sucre glaç.
  7. Posar-les a una plata de forn lleugerament separades i coure durant uns 10 minuts a 180º, fins que s'esquerdin.

2 comentaris:

Joan Díez ha dit...

Les galetes estaven molt bones!! Jo les vaig tastar.

Gemma ha dit...

Je je je... quin pastís més original i més llaaaaarg!!!
Segur que et van quedar boníssimes, aquestes galetes són un clàssic de sempre i queden molt boniques, vistoses, bones i fàcils de fer :)
Felicitats pels 40 anys!