dissabte, 24 de setembre del 2016

Ous empanats amb crema de formatge


Avui els CriJoArMaEl estem de festa major i ho hem celebrat com cal a l'hora de dinar. Com cada any intento fer algun plat per sorprendre als comensals i avui aquests ous han estat els protagonistes.


Com podeu veure són els típics ous farcits que al tenir les clares arrebosssades semblen cassoletes i al farcir-les amb una mànega pastissera els dóna més volum, i fantàstics per servir com a tapa, ja que l'arrebossat els dóna consistència i no es trenquen al agafar-los.
La idea d'arrebossar les clares la vaig veure al facebook, no recordo de qui era la recepta, i el farcit de formatge és de collita pròpia.

Ingredients:
  • 6 ous durs
  • 200 gr de formatge tipus philadelphia
  • 1 ou
  • farina
  • farina de galeta 
  • oli per fregir
Preparació:
  1. Pelar els ous, partir-los per la meitat i vigilant que no se'us trenquin separar els rovells i reseervar-los.
  2. Arrebossar les clares, primer fer-ho amb farina, després passar per l'ou i finalment per la farina de galeta.
  3. Fregir les clares en abundant oli i deixar sobre de paper absorbent per eliminar l'excés d'oli. Reservar fins al moment de servir.
  4. Barrejar els rovells amb el formatge fins aconseguir una crema ben fina. Posar dins d'una mànega pastissera i guardar a la nevera fins al moment de servir.
  5. Just abans de servir farcir les cassoletes amb la crema de formatge. 

1 comentari:

ISABEL ha dit...

Bona idea!!!!!!!!
Ho provaré.
Petons